miercuri, 11 noiembrie 2009

"Clube"

Mhh... cum e viata in ziua de azi ? ? ? mh... depinde cum vrei sa fie de exemplu treaba cu "clubele" lumea ca ala ii mai de fitze ba nu ala e mai de fitze ... pai .. stau si ma intreb cand aud asta daca lumea mai stie sa se distreze ? oare stie careva cum erau acum 10 ani discotecile ? acolo era viata nu in "pink , duet sau cub'a" acolo ascultai de la manele la bug mafia la house si techno toata lumea se distra si nu o ardea in basini si rasini ca acum ce pot sa mai zic ?
 Chiar va rog sa comentati sa ziceti cati vreti sa va duceti la o discoteca sa ascultati si house si manele si hip hop piese care sa va faca sa simtiti ca traiti nu doar beaturi si nijte platane digitale .. lumea crede ca prin faptul ca acum avem "club" si nu discoteca am evoluat din contra am devenit mai non-sociali ( umblam in haite si zicem ca aia s cu manele alti cu house si nu prea percepem sa vedem un cocalar in club care e acolo pt simplu fapt ca sa te duci in club e cool nu ca te simti bine comentati si spune-ti va mai aduce ti aminte cand mergeati la discoteca ? si va doriti iarasi o discoteca ?

guess...who ?


De ceva vreme ascult cu placere albumul lui Guess who ? si chiar imi place am albumul lui pana si pe ipod parerea mea e ca a dat clasa " artistilor " care din hip hop o dau in manele si care uita de unde au plecat oricum parerea mea e ca el chiar le are si ca o sa ajunga in top 5 preferati mei pe langa mafia ... tine-o tot asa