joi, 7 ianuarie 2010

Dacia lansează în Franţa Black Line - ediţia limitată pentru Logan




Dacia va lansa în Franţa o ediţie specială şi limitată pentru Logan, Sandero şi Logan MCV, denumită Black Line, cu echipări superioare modelelor obişnuite, a anunţat grupul Renault, care deţine constructorul auto.
Dacia Logan, Sandero şi Logan MCV Black Line au la bază echiparea Laureate care include geamuri faţă electrice, închidere centralizată, servodirecţie etc. Pentru versiunile BlackLine, fabricantul auto a adăugat o serie de elemente de design şi a făcut câteva modificări pentru a spori confortul. La exterior, Dacia Logan Sandero şi Logan MCV Black Line au primit carcase negre pentru faruri şi o nouă culoare metalizată, iar la interior clienţii vor putea observa noua tapiţerie în negru cu cusăturile la vedere, şi interiorul gri/bej strălucitor.
Printre îmbunătăţirile realizate pentru sporirea confortului amintim volanul îmbrăcat în piele cu telecomanda pentru sistemul audio care a primit un Radio-CD MP3.
Preţul pentru Dacia Sandero Black Line porneşte de la 9.600 euro pentru versiunea cu motor de 1.2 litri 16V, iar Dacia Logan Black Line va fi pusă în vânzare cu preţul de 10.100 euro. Preţul pentru Dacia Logan MCV Black Line porneşte de la 11.600 euro pentru versiunea dCi 70, iar comenzile pentru versiunile Black Line pot fi făcute începând cu această săptămână.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu