duminică, 14 iunie 2009

NOUL IPHONE 3GS !


In sfarsit a aparut noul Iphone 3GS identic la aspect cu Iphone 3G el are ce toti ne doaream de la el o camera mai buna mai multe functii mai multa rapiditate si un pret exact identic cu cel de la lansare Iphone 3G .
Ce aduce nou ? Pai O camera de 3 megapixeli care detine functiile de Macro si Autofocus + ceva ce toti utilizatorii Iphone isi doreau Video Recorder adica da in sfarsit se poate filma "legal" cu un Iphone.
Alte functii noi sunt ( COPY , CUT si PASTE ) par functii comune pentru un utilizator al unui telefon cu cap gen Blackberry.
AAAAAAAAAA da in sfarsit ne aduce Bluetooth da ati citit bine Bluetooth compatibil in sfarsit cu orice telefon adica iti poti trimite dupa un Nokia o poza sau un text sau ceva! au mai introdus Landscape text adica o tastatura QWERTY care nu mi se pare ceva fenomenofantastic da merge au introdus si functia MMS in sfarsit lucru foarte bun daca ai MMS activat! O alta functie interesanta ar fii busola care repozitioneaza hartile Google in functie de pozitia in care te afli . Au introdus si Voice Control si diverse funtii de "Accessibility" care te ajuta in caz ca ai anumite probleme fizice sa manevrezi mai usor Iphone-ul. Au o functie care se numeste "Search" functie care ajuta sa gasesti mai usor orice ai stocat pe noul tau Iphone si cu toate astea cea mai grozava functie as zice ca este "Tethering" aceasta functie te ajuta sa folosesti pe un Mac Book sau pe un Laptop si folosind conexeiune la internet al Iphone-ului te conectezi la internet aceasta conexiune se realizaeaza fie prin "USB" fie prin "Bluetooth" sau prin "Wireless" aceasta funtie transforma Iphone-ul intr-un modem tip Vodafon doar ca detine o viteza de 4 ori mai mare si da in sfarsit 32 de GB.
Pana acum doar miere ! cum era de asteptat la noi se lanseaza mai tarziu adica pe 19 Iunie si sper sa nu se creeze isterie ca la lansarea fratiorului mai mic , Americanii logic 199$ .. la noi logic 609 euro ! in fine ce e mai nasol este ca ele ruleaza pe o versiune 3.0 care momentan nu este "hackuibila" oricum eu il astept cu nerabdare si cred o sa devin posesorul unui asta daca nu ma pun pe vro lista de asteptare ca la lansarea lui Iphone 3G...