joi, 7 ianuarie 2010

VIDEO ! Un videoclip al controversatei Lady Gaga a scapat pe internet



Don’t Give Up este un cover dupa o piesa creata de Peter Gabriel si Kate Bush in anii '80. Clipul a ajuns pe internet la inceputul acestui an, desi staff-ul artistei decisese ca materialul sa nu mai fie lansat, informeaza wearepopslags.com. Motivul: s-a considerat ca rezultatul colaborarii dintre Lady Gaga si Nathan Ferraro nu se ridica la nivelul versiunii originale.

Lady Gaga va canta la editia din acest an a Grammy Awards, fiind de asemenea nominalizata la cinci dintre categoriile competitiei: Albumul anului, Cantecul anului si Cea mai buna piesa dance pentru Poker Face, precum si cel mai bun album al anului si Cel mai bun album electro/dance pentru The Fame. Decernarea premiilor Grammy va avea loc pe 31 ianuarie si va putea fi vizionata la TVR.
 



Dacia lansează în Franţa Black Line - ediţia limitată pentru Logan




Dacia va lansa în Franţa o ediţie specială şi limitată pentru Logan, Sandero şi Logan MCV, denumită Black Line, cu echipări superioare modelelor obişnuite, a anunţat grupul Renault, care deţine constructorul auto.
Dacia Logan, Sandero şi Logan MCV Black Line au la bază echiparea Laureate care include geamuri faţă electrice, închidere centralizată, servodirecţie etc. Pentru versiunile BlackLine, fabricantul auto a adăugat o serie de elemente de design şi a făcut câteva modificări pentru a spori confortul. La exterior, Dacia Logan Sandero şi Logan MCV Black Line au primit carcase negre pentru faruri şi o nouă culoare metalizată, iar la interior clienţii vor putea observa noua tapiţerie în negru cu cusăturile la vedere, şi interiorul gri/bej strălucitor.
Printre îmbunătăţirile realizate pentru sporirea confortului amintim volanul îmbrăcat în piele cu telecomanda pentru sistemul audio care a primit un Radio-CD MP3.
Preţul pentru Dacia Sandero Black Line porneşte de la 9.600 euro pentru versiunea cu motor de 1.2 litri 16V, iar Dacia Logan Black Line va fi pusă în vânzare cu preţul de 10.100 euro. Preţul pentru Dacia Logan MCV Black Line porneşte de la 11.600 euro pentru versiunea dCi 70, iar comenzile pentru versiunile Black Line pot fi făcute începând cu această săptămână.

Atentie la bauturi. Coli e in toate!




Cercetatorii de la Universitatea Hollins din SUA au ajuns la concluzii surprinzatoare dupa ce au examinat compozitia bacteriana a bauturilor de la dozatoare. In acestea sunt prezente inclusiv bacterii de origine fecala.

Studiul a inclus dozatoarele de bauturi racoritoare si apa de la 20 de dozatoare cu autoservire si de la 10 cu servire. S-a efectuat si un studiu follow up, in cadrul caruia s-a studiat flora bacteriana din 27 de bauturi provenind din noua dozatoare.

Desi nici una dintre bauturi n-a fost sub standardele obligatorii ale apei potabile din SUA, s-a descoperit o populatie bacteriana de tip Coli in 48% dintre bauturi. Bacteria Coli, care in mod normal se regaseste in fecale, poate sa cauzeze infectii ale cailor digestive si urinare.

Mai mult de 11% dintre bauturi au continut Escherichia coli, iar 17% Chryseobacterium meningosepticum. Alte tipuri de bacterii identificate au fost Klebsiella, Staphylococcus, Stenotrophomonas, Candida si Serratia.

In urma unui test, a reiesit ca cele mai multe bacterii s-au aratat rezistente la macar unul dintre cele 11 tipuri de antibiotice folosite.

Studiul complet poate fi consultat aici.

Noroc!