duminică, 22 noiembrie 2009

Cei mai urati caini...(fizic vorbind )











IN ANGLIA SE ORGANIZEAZA UN CONCURS CARE INCEARCA SA GASESCA CEL MAI URAT CAINE DIN ANGLIA
Cele mai "urate" animale de companie ..vrei sa te joci cu catelusul meu ?

PATRIOT! Ambasadorul Romaniei la Londra cere realizatorilor Top Gear sa-si ceara scuze public pentru ca au denigrat imaginea tarii!





Realizatorii emisiunii Top Gear au fost somati de ambasadorul Romaniei la Londra, dr. Ion Jinga, sa isi repare afirmatiile jignitoare pe care le-au facut la adresa Romaniei, ca urmare a filmarilor efectuate in tara noastra si difuzate in urma cu o saptamana de posturile BBC si BBC2.

Cei trei prezentatori au spus despre Romania ca este o tara necivilizata, pe care o considerau plina de vaci si de oameni care arunca cu pietre dupa tigani. De un singur lucru au fost multumiti cei trei, de parcarea unui hotel din Mamaia, acolo unde au vazut o adevarata expozitie de masini de lux. "Sper ca vom primi un raspuns pozitiv la cererea noastra. Vrem ca ei sa reediteze textele si reportajul si sa elimine frazele injurioase la adresa Romaniei", a spus Ion Jianu.

Ambasadorul Romaniei a inaintat deja o cerere scrisa catre posturile de televiziune care detin drepturile de televizare pentru emisiunea Top Gear.