sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Bianca lui Bote in sfarsit in Playboy


In sfarsit Bianca si-a facut aparitia in Playboy se pare ca pana la urma Bianca a castigat din confruntarea cu Bote... oricum savurati

Sursa poza :  Libertatea

MAINE LA VOT CU VOI ..................





Si maine va duceti sa votati dragi romani da ?

MAI BINE VOTAM NOI IN LOC SA VOTEZE ALTII IN LOCUL NOSTRU !

CIMITIRUL MAFIEI RUSESTI




Asa arata pietrele funerare din cimitirul mafiotilor rusi


La Ekaterinburg, oras cunoscut ca apartinand celor mai temute clanuri mafiote rusesti, exista un cimitir unde mormintele au pietre funerare care ii reprezinta pe mafioti in posturi reprezentative pentru viata pe care au dus-o.

In cele mai multe cazuri, oamenii aleg pentru morminte cruci simple, din piatra, eventual decorate cu ingerasi sau alte simboluri pe care le considera sugestive. Nu este insa cazul membrilor bandelor mafiote din Rusia, mai precis din Ekaterinburg, oras cunoscut drept cuib al mafiotilor. Aici exista un cimitir unde gangsterii sunt ingropati cu fast, iar mormintele le sunt decorate cu imaginea lor, in posturi reprezentative pentru viata pe care au dus-o. Astfel, pietrele funerare, care sunt facute din marmura neagra de cea mai buna calitate si care pot ajunge sa coste si 250.000 de dolari, ii reprezinta pe mafiotii rusi imbracati in geci de piele, in camasi hawaiiene, pantaloni de doc, pantofi sport de firma, cu posete si alte accesorii apartinand unor renumite case de moda - asa cum este, in mod obisnuit, costumatia stas a gangsterilor. Ba mai mult, pe pietrele funerare, cei cazuti in luptele dintre clanuri sau in cele cu autoritatile, sunt infatisati cu viciile lor - fumand, band sau alaturi de dame de companie - si pozand langa automobilele lor de lux sau resedintele impozante.

A(HH)eleratorul de particule a fost bagat din nou in priza...din pacate..




Acceleratorul de particule de la Centrul European de Cercetare Nucleara (CERN) a fost pornit din nou ieri.

Cel mai mare dispozitiv de gen din lume nu a functionat decat cateva ore de la pornire, dupa care a intervenit o defectiune. Timp de 14 luni, specialistii au lucrat la remedierea acesteia.

"Primele incercari de injectare de particule au demarat in jurul orei 16, ora locala", a declarat purtatorul de cuvant al CERN, James Gillies.